Skip to content

MENU

Magere Schorre

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 2024-09-17 22:42:12
Ref. 6238889

Uniek en exclusief. Dit project is gelegen op één van de meest prestigieuze locaties in Knokke: een serene en discrete omgeving, exclusieve villa’s en de natuurlijke schoonheid vlakbij de Royal Zoute Golf Club. Ervaar het beste van Het Zoute.

Bent u op zoek naar een unieke investering en de kans om uw droomhuis te realiseren? Dit project biedt u de exclusieve mogelijkheid om een prachtig gelegen perceel te verwerven en uw villa vanaf de grond op te bouwen. De verkavling bestaat uit 9 loten, elk met de rust en luxe van deze bijzondere locatie.

Of u nu kiest voor volledige ontwerpvrijheid met uw eigen architect of vertrouwt op de expertise van de bouwpromotor, dit is uw kans om een woning te creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Er is zelfs de mogelijkheid om meerdere loten te combineren voor een ruimer perceel.

Met deze unieke gelegenheid kunt u uw eigen luxe villa ontwerpen, inclusief opties zoals onderkeldering en een zwembad. Grijp deze zeldzame kans om een exclusieve woning te verwerven op een van de meest gewilde locaties in Het Zoute; een investering in zowel levenskwaliteit als luxe.

Uw toekomstige villa op een exclusieve ligging? Contacteer Agence Het Zoute op 050 60 33 33 of per e-mail via verkoop@hetzoute.be voor een bezoek of nadere informatie.

Bouwjaar Niet bekend
Slaapkamers Niet bekend
Leefbare opp. Niet bekend
Totale opp. Niet bekend
Makelaar Agence Het Zoute
Ref. makelaar Niet bekend
EPC Niet bekend
K.I. Niet bekend
Meer informatie over dit vastgoed?
BEKIJK OP WEBSITE MAKELAAR

Meer informatie over dit vastgoed?

logo website by projectweb immo specialist knokke-heist
Top

SUCCES!

OOPS! Er is iets mis gegaan...