Skip to content

MENU

Marco Polo

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 2024-09-13 09:33:02
Ref. 6235463
3
Dit prachtig gerenoveerde appartement met drie slaapkamers is ideaal gelegen op slechts enkele stappen van de zee en het strand in Knokke. Het appartement biedt een ruime inkomhal met een praktische vestiaire en een gastentoilet. Vanuit de hal betreed je de lichtrijke woon- en eetkamer, die uitkomt op een moderne open keuken. Deze ruimte is perfect om te genieten van gezellig samenzijn en biedt bovendien directe toegang tot het terras, waar je kan genieten van een schitterend uitzicht op de zee.

De master bedroom is voorzien van een ensuite badkamer en heeft toegang tot een rustig gelegen achterterras, een ideale plek om te ontspannen. De tweede en derde slaapkamer zijn ook uitgerust met eigen douchekamers, wat zorgt voor extra privacy en comfort. Beide kamers bieden eveneens toegang tot het terras.

Daarnaast beschikt het appartement over een praktische berging, ideaal voor extra opbergruimte. Een fietsenberging is ook aanwezig, wat handig is voor wie graag fietst in de omgeving. Voor extra gemak is er de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen in dezelfde residentie, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplek.
Dit appartement combineert een uitstekende ligging met luxe en comfort, ideaal voor wie op zoek is naar een droomverblijf aan zee.

Residentie Marco Polo, uw toekomstig appartement? Contacteer Agence het Zoute op 050 60 33 33 of via mail aan verkoop@hetzoute.be voor nadere inlichtingen.
Prijs: € 1.175.000
Bouwjaar 1989
Slaapkamers 3
Leefbare opp. 100 m²
Totale opp. 110 m²
Makelaar Agence Het Zoute
Ref. makelaar 6235463
EPC
K.I. Niet bekend
Meer informatie over dit vastgoed?
BEKIJK OP WEBSITE MAKELAAR

Meer informatie over dit vastgoed?

logo website by projectweb immo specialist knokke-heist
Top

SUCCES!

OOPS! Er is iets mis gegaan...