Skip to content

MENU

Blue Dolphin

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 2024-08-29 14:30:05
Ref. 6138057
3
Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartement, ideaal gelegen op slechts 30 meter van de zeedijk en het strand, tussen het Driehoeksplein en het prestigieuze Albertplein in Het Zoute. Deze unieke woonst biedt een luxueuze leefruimte met een open keuken, waar u in alle comfort kunt genieten van het laterale zeezicht.

Bij binnenkomst verwelkomt de stijlvolle inkomhal u met een praktische vestiaire en een gastentoilet. De twee volwaardige slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten en hebben beide een eigen luxueuze douchekamer. Daarnaast is er een derde kamer die perfect dienst kan doen als extra slaapkamer of bureau.

Het appartement beschikt bovendien over een handige berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, zodat u over alle moderne faciliteiten beschikt. Tot slot biedt een privatieve kelder extra opbergruimte.

Dit appartement combineert een toplocatie met luxe en comfort, waardoor het een zeldzame kans is in Het Zoute. Mis deze kans niet om uw droomverblijf aan zee te bezitten.

Neem vandaag nog contact op met Agence Het Zoute op 050 60 33 33 of per mail aan verkoop@hetzoute.be voor een bezichtiging of meer informatie.
Prijs: € 1.195.000
Bouwjaar 1992
Slaapkamers 3
Leefbare opp. 84 m²
Totale opp. 84 m²
Makelaar Agence Het Zoute
Ref. makelaar Niet bekend
EPC
K.I. Niet bekend
Meer informatie over dit vastgoed?
BEKIJK OP WEBSITE MAKELAAR

Meer informatie over dit vastgoed?

logo website by projectweb immo specialist knokke-heist
Top

SUCCES!

OOPS! Er is iets mis gegaan...