Skip to content

MENU

Pomerol

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 2024-09-02 09:33:41
Ref. 6135015
2
Ontdek dit prachtige duplex-penthouse in het hart van Knokke, gelegen aan de centraal gelegen Paul Parmentierlaan, op slechts een korte wandeling van het Rubensplein en de Zeedijk. Dit smaakvol ingerichte appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een luxueus en comfortabel verblijf aan de kust.

Op de vijfde verdieping verwelkomt een ruime inkomhal u met een apart gastentoilet, een vestiaire en een handige berging. De zonnige woonkamer, die uitgeeft op een royaal terras, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. De volledig uitgeruste leefkeuken, voorzien van een gezellige eethoek, leidt naar een tweede terras op het zuidwesten, ideaal voor zonnige namiddagen en sfeervolle avonden.

De bovenste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers met ingemaakte kasten, telkens met een stijlvolle bad- en/of douchekamer, waar comfort en functionaliteit samenkomen. Bovendien beschikt het appartement over een praktische fietsenberging.

Er is ook de mogelijkheid om een grote garage in het gebouw aan te kopen, wat het gemak en de toegankelijkheid nog verder verhoogt.

Dit duplex-penthouse is een unieke kans om te wonen in een begeerde locatie van Knokke, met alle luxe en comfort binnen handbereik. Mis deze kans niet om uw droomwoning aan zee te bezitten!

U kan Agence Het Zoute contacteren op 050 60 33 33 of per mail aan verkoop@hetzoute.be voor een bezoek of nadere inlichtingen.
Prijs: € 1.035.000
Bouwjaar 2003
Slaapkamers 2
Leefbare opp. 110 m²
Totale opp. 125 m²
Makelaar Agence Het Zoute
Ref. makelaar Niet bekend
EPC
K.I. Niet bekend
Meer informatie over dit vastgoed?
BEKIJK OP WEBSITE MAKELAAR

Meer informatie over dit vastgoed?

logo website by projectweb immo specialist knokke-heist
Top

SUCCES!

OOPS! Er is iets mis gegaan...