Skip to content

MENU

Christelle

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 2024-08-24 17:28:16
Ref. 6130160
2
Ontdek dit prachtige duplex dakappartement met een gevelbreedte van 9 meter, gelegen op een toplocatie nabij de levendige Dumortierlaan en de iconische Zeedijk te Knokke. Dit exclusieve appartement biedt alles wat u zoekt: een groot zonneterras op het zuidwesten waar u kunt genieten van de zonsondergang, en de mogelijkheid om een garage aan te kopen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met een handige vestiaire, een gastentoilet en afzonderlijke wasplaats. De aangename leefruimte, die direct toegang biedt tot het zonovergoten terras, nodigt uit tot gezellige momenten met familie en vrienden. De volledig ingerichte open keuken is voorzien van een comfortabele eethoek, ideaal voor heerlijke diners. Op de benedenverdieping vindt u een stijlvolle slaapkamer met ingemaakte kasten en een moderne douchekamer.

De bovenverdieping herbergt een royale master bedroom met een luxueuze badkamer, compleet met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. Dit appartement is uitgerust met airconditioning voor optimaal comfort. Verder beschikt u over een zeer ruime kelder en een fietsenberging op het gelijkvloers. Mogelijkheid om een garage aan te kopen.

Dit is de ideale plek voor wie op zoek is naar luxe, comfort en een uitzonderlijke locatie in het hart van Knokke.

Contacteer Agence Het Zoute op 050 60 33 33 of per mail aan verkoop@hetzoute.be voor een bezoek of nadere inlichtingen.
Prijs: € 1.050.000
Bouwjaar 1995
Slaapkamers 2
Leefbare opp. 122 m²
Totale opp. 152 m²
Makelaar Agence Het Zoute
Ref. makelaar Niet bekend
EPC
K.I. Niet bekend
Meer informatie over dit vastgoed?
BEKIJK OP WEBSITE MAKELAAR

Meer informatie over dit vastgoed?

logo website by projectweb immo specialist knokke-heist
Top

SUCCES!

OOPS! Er is iets mis gegaan...