Skip to content

MENU

St. Georges

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 2024-08-06 14:13:53
Ref. 6107724
3
Prachtig gelijkvloers appartement gelegen aan de tuinzijde (Oostkant) van residentie Saint-Georges, aan de Wielingen in het hart van het Zoute. Dit ‘top to bottom’ gerenoveerde appartement biedt een master bedroom met ensuite badkamer, een tweede slaapkamer, een kinderkamer en een douchekamer. De leefruimte met open eiland keuken geeft rechtstreeks toegang tot een terras van 35 m². Vanuit de leefruimte en twee slaapkamers geniet men zeezicht.

Dit appartement heeft werkelijk alles. De look en feel zijn uniek door het gebruik van de juiste mix aan materialen; zo vinden we een prachtig marmeren werkblad in de keuken, bijzonder mooi schrijnwerk doorheen het appartement, geëmailleerde waskommen, luxueuze verlichting en schakelmateriaal van messing, en minimal frame schuiframen van het merk VIEW. Het appartement is volledig geventileerd (Ventilatie D) en voorzien van vloerverwarming en een Viessmann Vitodens CV. Het heeft een EPC A-label. De natte ruimtes zijn afgewerkt in tadelak en de vloeren in Mortex.

Residentie Saint-Georges heeft een concierge en ligt in een toeristische zone. De gevel wordt vernieuwd in 2025. Het appartement beschikt over een privatieve kelderberging, gemeenschappelijke fietsenberging en er is mogelijkheid tot aankoop van een zeer vlot bereikbare autostaanplaats op verdieping -2. De oppervlakte is 96 m². De ramen zijn voorzien van anti-diefstal detectie.

Startprijs 1.795.000 EUR.

Uw toekomstig appartement? Om een bezoek in te plannen kunt u ons altijd contacteren.
Prijs: € 1.795.000
Bouwjaar 1966
Slaapkamers 3
Leefbare opp. 96 m²
Totale opp. 132 m²
Makelaar Agence Het Zoute
Ref. makelaar 6107724
EPC
K.I. Niet bekend
Meer informatie over dit vastgoed?
BEKIJK OP WEBSITE MAKELAAR

Meer informatie over dit vastgoed?

logo website by projectweb immo specialist knokke-heist
Top

SUCCES!

OOPS! Er is iets mis gegaan...