Skip to content

MENU

Kalvekeetdijk

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 2024-06-17 10:38:21
Ref. 5999913
4
Deze gerenoveerde koppelvilla ligt op slechts enkele minuten van het centrum en de zee in Knokke. De villa biedt prachtige open zichten op de Knokse polders aan zowel de voor- als achterzijde.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met vestiaire en toilet. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van hoogwaardige Miele-apparatuur, waaronder een combi oven/microgolf en een combi oven/stoomoven, een Quooker-kraan en een vaatwasser. Aansluitend bevindt zich een praktische bijkeuken met wasruimte. De lichtrijke living, uitgerust met een sfeervolle gashaard en een eethoek, geeft uit op de zuidwestgerichte tuin die geniet van mooie open zichten.

Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met een ruime badkamer, voorzien van een ligbad, dubbele lavabo, douche met sunshower (infrarood straling) en toilet. Daarnaast zijn er een tweede ruime slaapkamer, die ook als bureel kan dienen, en een derde slaapkamer met ingemaakte kasten en een eigen douchekamer met hamam en chromotherapie. Op de nachthal bevindt zich een extra toilet.

De tweede verdieping biedt een vierde slaapkamer met een eigen douchekamer, uitgerust met een douche, lavabo en toilet. Tevens is er een technische berging met een gasketel.

Voor de villa is er parkeergelegenheid voor drie wagens. Deze koppelvilla combineert comfort, luxe en een adembenemend uitzicht op de Knokse polders, en is de ideale woning voor wie op zoek is naar rust en elegantie in de nabijheid van het bruisende centrum en de zee te Knokke.

U kan Agence Het Zoute contacteren op 050 60 33 33 of per mail aan verkoop@hetzoute.be voor een bezoek of nadere inlichtingen.
Prijs: € 1.685.000
Bouwjaar 1970
Slaapkamers 4
Leefbare opp. 188 m²
Totale opp. 600 m²
Makelaar Agence Het Zoute
Ref. makelaar Niet bekend
EPC
K.I. Niet bekend
Meer informatie over dit vastgoed?
BEKIJK OP WEBSITE MAKELAAR

Meer informatie over dit vastgoed?

logo website by projectweb immo specialist knokke-heist
Top

SUCCES!

OOPS! Er is iets mis gegaan...