Skip to content

MENU

Oud Cnocke II

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 2024-05-28 11:08:08
Ref. 5989625
2
Stap binnen in dit instapklaar appartement, perfect gelegen op een steenworp afstand van het betoverende strand van Knokke. Dit comfortabel toevluchtsoord, gelegen in het hart van Knokke, biedt een harmonieus samenspel van ontspanning en stijl.

Via de inkomhal betreedt u de lichte en luchtige leefruimte met een volledig ingerichte open keuken, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden met verse lokale ingrediƫnten. Met twee uitnodigende slaapkamers, een voorzien van een dubbel bed en de andere geschikt voor een enkel bed of stapelbed, biedt dit appartement voldoende ruimte voor ontspanning na een dag vol zon en zee. De badkamer en douchekamer, beide smaakvol ingericht, beloven verfrissing en ontspanning. Geniet van het buitenleven op het terras grenzend aan beide slaapkamers aan de rustige achterzijde van de residentie.

Met een privatieve kelder en fietsenberging in het gebouw, biedt dit appartement niet alleen een ontspannen levensstijl, maar ook praktische gemakken voor al uw opslagbehoeften. Ontdek het beste van Knokke vanuit dit prachtige thuis weg van huis.

U kan Agence Het Zoute contacteren op 050 60 33 33 of per mail aan verkoop@hetzoute.be voor een bezoek of nadere inlichtingen.
Prijs: € 579.000
Bouwjaar 2011
Slaapkamers 2
Leefbare opp. 78 m²
Totale opp. 84 m²
Makelaar Agence Het Zoute
Ref. makelaar Niet bekend
EPC
K.I. Niet bekend
Meer informatie over dit vastgoed?
BEKIJK OP WEBSITE MAKELAAR

Meer informatie over dit vastgoed?

logo website by projectweb immo specialist knokke-heist
Top

SUCCES!

OOPS! Er is iets mis gegaan...