Skip to content

MENU

Charmant en smaakvol gerenoveerde villa met zwembad nabij centrum Knokke.

Terug naar overzicht
Gewijzigd: 2024-08-22 18:35:42
Ref. 3375382
4
Compleet in Zoute-stijl gerenoveerde (2024)  villa met mooie tuin en een outdoor swimming pool. Rustige (doodlopende) laan nabij het centrum van Knokke.
Indeling: inkomhal met open trap, gastentoilet en grote ingemaakte vestiairekasten. Grote open leef- en zitruimte (parket) met veel raampartijen uitgevend op terras en het zwembad. Aansluitende, met staal/glasdeuren gescheiden zitkamer (of bureelruimte). Volledig ingerichte en smaakvol open keuken met groot kookeiland, grenzend aan de eetplaats en eveneens uitgevend op een groot terras. Inpandige garage (met laadbox) voor 1 wagen, voorzien van handige bergkasten met WM/DK en extra lavabo.
Op de verdieping: nachthall met afzonderlijk nachttoilet. 4 slaapkamers: master bedroom met ensuite open badkamer met dubbele lavabo en douche en toilet. 2de kamer voor dubbel bed, voorzien van ingemaakte kasten. 2 Kleinere 1 persoonskmares. Afzonderlijke badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Buitenom: terras aan de zwembadzijde, aansluitend aan een groot terras aan de zijde keuken en eetplaats, omringende aangelegde tuin (met irrigatiesysteem) van buitenaf bereikbaar via 2 afsluitbare toegangspoortjes, tuinhuisje (technische installaties zwembad) en een outdoor zwembad met automatisch rolluik en warmtepomp.

Info en bezoek via onze kantoren Zeedijk 420 & Zeedijk 673 - tel 050 760 760 - info@knokkehomes.be
Prijs: € 2.195.000
Bouwjaar Niet bekend
Slaapkamers 4
Leefbare opp. 233 m²
Totale opp. 883 m²
Makelaar Knokke Homes
Ref. makelaar TK594
EPC
K.I. Niet bekend
Meer informatie over dit vastgoed?
BEKIJK OP WEBSITE MAKELAAR

Meer informatie over dit vastgoed?

logo website by projectweb immo specialist knokke-heist
Top

SUCCES!

OOPS! Er is iets mis gegaan...